Disclaimer

Ik respecteer de reguliere gezondheidszorg. En ik ben geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. Raadpleeg je huisarts en je specialisten, neem je medicatie als je die hebt.
Ik geef geen garanties op een gewenste uitkomst. Je bent zelf verantwoordelijk, vrij en soeverein.

Als je last hebt van klachten is het zeer waardevol om te kijken wat je gelooft over jezelf of over het leven. Als je merkt dat de perceptie die je hebt, je niet langer ondersteunt, en het goed is een andere perceptie te kiezen, dan neem je de de verantwoordelijkheid voor jezelf. Je denkwijze veranderen is moedig, krachtig en helend. Maar je moet het zelf willen en doen met je hart. Ik faciliteer alleen je zelfhelende vermogen. Soms merk je dat er onder de opgeruimde lagen nog meer pijn zit, dan werkt het om vol te houden. Het is zeker niet altijd makkelijk, je kan kiezen om het onder ogen te zien, of niet. Als je denkt dat een sessie je niet (voldoende) geholpen heeft, neem dan contact met me op, en dan lossen we het samen op.

Deze website en haar onderdelen is zorgvuldig samengesteld en eigendom van Tirza van Injehartlieverd. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan voor commerciële doeleinden zonder uitdrukkelijke toestemming van Injehartlieverd. Voor niet-commercieel delen is geen toestemming nodig, wel stel ik het zeer op prijs als je er dan mijn link bij vermeldt.

Tirza